Na Texelse kroketten en bitterballen nu ook Texelse Chips

Bitterballen en kroketten maken was voor Texelaar Eric Pekel van PEEK altijd al een hobby. Hij maakte Neêrlands meest geliefde snack in zijn voormalige restaurants Peek en ’t Vierspan in de meest uiteenlopende bereidingen.

In 2015 begon hij onder de merknaam PEEK met de productie van ambachtelijke Waddenkroketten en -bitterballen. Wie geregeld op het eiland komt, zal ze ongetwijfeld al eens geproefd hebben. Nu komt Pekel met een nieuw eilandproduct: Texelse Chips!

TexelNU
kranten online

Voorjaar 2018

Voorjaar 2018

Winter 2017

Winter 2017

Zomer 2017

Zomer 2017

Voorjaar 2017

Voorjaar 2017

Winter 2016

Winter 2016

Zomer 2016

Zomer 2016

Voorjaar 2016

Voorjaar 2016

Winter 2015

Winter 2015

Zomer 2015

Zomer 2015

Voorjaar 2015

Voorjaar 2015

Winter 2014

Winter 2014