Bitterballen en kroketten maken was voor Texelaar Eric Pekel van PEEK altijd al een hobby. Hij maakte Neêrlands meest geliefde snack in zijn voormalige restaurants Peek en ’t Vierspan in de meest uiteenlopende bereidingen.

In 2015 begon hij onder de merknaam PEEK met de productie van ambachtelijke Waddenkroketten en -bitterballen. Wie geregeld op het eiland komt, zal ze ongetwijfeld al eens geproefd hebben. Nu komt Pekel met een nieuw eilandproduct: Texelse Chips!


TexelNU
kranten online

Zomer 2021

Zomer 2021

Voorjaar 2021

Voorjaar 2021

TXNU ETP

TXNU ETP

TXNU Kids

TXNU Kids

Winter 2020

Winter 2020

Najaar 2020

Najaar 2020

Zomer 2020

Zomer 2020

Winter 2019

Winter 2019

Winter 2018

Winter 2018

Zomer 2018

Zomer 2018

Voorjaar 2018

Voorjaar 2018

Winter 2017

Winter 2017

Zomer 2017

Zomer 2017

Voorjaar 2017

Voorjaar 2017