TexelNU magazine uitgelicht

Frans en Yvonne van Westenbrugge bakken wat af in de bakkerij onder hun huis aan de Gasthuisstraat. 'Ik sta zeven dagen per week midden in de nacht op om te bakken en de broodjes op tijd bij de klant af te leveren. In het hoogseizoen bak ik wel 2200 broodjes op een nacht', aldus Frans. Kwaliteit staat daarbij altijd voorop. 'Zulke lekkere broodjes verkopen ze niet in de supermarkt. We krijgen veel complimentjes van onze klanten. Dat voelt heel goed.'

Rond Den Hoorn – het meest zuidelijke dorp van Texel, met z’n beroemde witte kerkje – zijn het afgelopen jaar vier nieuwe wandelroutes uitgezet. TexelNU neemt je mee langs verloren dorpen, oude dijkjes, een herstelde havensluis, een trekpontje, bijzondere uitkijkpunten, leuke bezoekboerderijen en meer.

Op een prachtige plek in het bos, aan de Grensweg nabij De Koog, vind je Brasserie Beers. Kok Martijn Beers, die onder meer chef was bij Hotel De Pelikaan en Hotel Texel, en zijn partner Brigitte Landaal, die je kunt kennen van Vincent City Lounge in Den Burg, namen het restaurant in februari 2017 over.

TexelNU
kranten online

Winter 2018

Winter 2018

Zomer 2018

Zomer 2018

Voorjaar 2018

Voorjaar 2018

Winter 2017

Winter 2017

Zomer 2017

Zomer 2017

Voorjaar 2017

Voorjaar 2017

Winter 2016

Winter 2016

Zomer 2016

Zomer 2016

Voorjaar 2016

Voorjaar 2016

Winter 2015

Winter 2015

Zomer 2015

Zomer 2015

Voorjaar 2015

Voorjaar 2015

Winter 2014

Winter 2014